2024. április 22. -

53 hícsatorna 4870 kigyűjtött híre

ÁSZF

A Szolgáltatás célja objektív, széleskörű és naprakész tájékoztatás nyújtása a világ eseményeiről témakörök szerinti és/vagy egyéb kategorizálás mentén.
A Szolgáltatás lényege a más tartalomszolgáltatók által közzétett anyagok közvetlen (deep) linkek útján történő elérhetőségének a Szolgáltató által történő biztosítása. Ennek megfelelően a Szolgáltató, mint közvetítő nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.
Tekintettel arra, hogy a híreknek a Szolgáltatáson belül történő elrendezése, sorrendje és elérhetővé tétele automatikusan, a Szolgáltató beavatkozása nélkül történik, a sorrend nem tükrözi a Szolgáltató véleményét. A tájékoztatásból, a sorrend kialakulásából vagy egyébként a Szolgáltatás üzemeltetéséből adódó esetleges károkért, sérelmekért, kellemetlenségért vagy jogsértésekért a Szolgáltató nem vállal felelősséget.
A sértő magatartásokkal okozott, vagy azokkal összefüggésben keletkezett károkért kizárólag az ilyen magatartások megvalósítója a felelős, ezért a Szolgáltató a felelősségét kizárja
Az oldalon szereplő hírcímek és előszavak más oldalak hírcímei és előszavai, így azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk! A hírek terjes tartalma a forrásoldalon olvasható a „tovább a teljes cikkre...” linkre kattintva.
A rendszer csak magyarországi cégek és szervezetek híroldalait szemlézi.